Ponudba mizarstva Markelj

Mizarstvo MarkeljZačetki družinskega podjetja, mizarstvo Markelj, segajo daleč nazaj v leto 1995. Niko Markelj, ki je tudi ustanovitelj in direktor današnjega podjetja, je namreč po izgubi zaposlitve sprejel odločitev, da bo nadaljeval samostojno pot. Svojo pot je najprej začel v kletnih prostorih, hitro pa se je pokazala potreba po večjih proizvodnih prostorih. Leta 2000 je zato zgradil novo gospodarsko poslopje, v katerem pa ima danes numerično krmiljene stroje, kateri poskrbijo za natančno in kvalitetno delo po ugodnih cenah, katere si lahko ogledate tukaj. Tehnologija in kolektiv z bogatimi izkušnjami danes omogoča izpolnitev vaših želja. Ekipa mizarstva Markelj je sicer znana po tem, da rada izdeluje tehnično in dizajnersko dovršene izdelke.

In kaj vam mizarstvo Markelj ponuja? Mizarstvo Markelj se ukvarja z izdelavo notranjih in vhodnih vrat po meri, torej po vaših željah in potrebah. Poleg vrat si lahko omislite tudi novo kuhinjo ali pa končno v vaš dom vnesete kvalitetne in lepe stopnice. Z mizarstvom Markelj pa se lahko dogovorite tudi o izdelavi drugega pohištva. Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij o samem podjetju, poleg tega pa si lahko ogledate tudi galerijo, ki vas bo najverjetneje prepričala v nakup. Ko boste mizarstvu Markelj poslali svoje povpraševanje, pa boste izvedeli tudi kako je s cenami artiklov.

V primeru kakršnegakoli vprašanja se brez skrbi obrnite na kontakt, dan na spletni strani, saj vam bo ekipa mizarstva Markelj z veseljem priskočila na pomoč ter vam pomagala razrešiti vaše težave in vas pripeljala do kar najboljše rešitve. Privoščite si kvalitetno in lepo opremo za vaš dom, saj bo le ta izboljšala kvaliteto vašega življenja.