Mizarstvo Peternelj in Kržišnik

MizarstvoMizarstvo Peternelj & Kržišnik se nahaja v Poljanah, samo podjetje pa seveda lahko danes najdete tudi na spletu, natančneje na njihovi spletni strani. Že sam naslov spletne strani vas lahko vsaj malo seznani s tem, kaj je tisto, s čimer se mizarstvo Peternelj in Kržišnik ukvarja. Na spletni strani lahko najdete malo morje izdelkov izpod rok strokovnjakov omenjenega mizarstva. Mizarstvo Peternelj in Kržišnik je tisto, ki lahko tudi vam zagotovi kvalitetne stopnice, katere odlikujejo številne lastnosti. Poleg kvalitete je pomembna tudi individualnost in funkcionalnost ter praktičnost stopnic.

Vsak, ki kupuje nove stopnice oziroma stopnišče z ograjo, si prav gotovo želi, da bi kupil izdelek, ki bo kvaliteten in praktičen ter bo tako primeren tako za stanovanje kot za okus in želje lastnika. Stopnice mizarstva Kržišnik in Peternelj nudijo popolno harmonijo narave. Na spletni strani mizarstva Peternelj in Kržišnik pa lahko pogledate tudi slike iz stojnice podjetja na sejmu Ambient, stopnice tipa Klasik, stopnice tipa Modern ter stopnice tipa Rustik. Poleg stopnic pa vam mizarstvo Peternelj in Kržišnik nudi tudi kvalitetne mize in klopi za vašo teraso in balkon.

Mizarstvo Peternelj in Kržišnik pri svojem delu uporablja kvalitetne vrste lesa, kot so hrast, bukev, jesen, češnja in podobno, samo popolnost izdelave pa omogoča ročna spretnost, tehnično napredna oprema delavnice ter mnogo izkušenj. Skupaj z vami podjetju Peternelj in Kržišnik lahko uspe narediti uporaben in lepo oblikovan izdelek, ki bo zagotavljal ne le kakovost in udobje, ampak tudi vaše zadovoljstvo. Torej ne odlašajte več in še danes preverite, kaj vam lahko ponudi mizarstvo Peternelj in Kržišnik.