Mizarstvo Jereb

Mizarstvo JerebMizarstvo Jereb je mnogim ljudem že dobro poznano družinsko podjetje, ki se s proizvodnjo notranjih vrat ukvarja že vrsto let in sicer od leta 1994 dalje. Sodobni stroji in strokovne izkušnje, ki odlikujejo ekipo mizarstva Jereb, poskrbijo za izpolnitev zahtev in želja prav vsake stranke oziroma kupca. In zakaj bi se odločili za nakup notranjih vrat ravno pri mizarstvu Jereb? Torej, mizarstvo Jereb vam nudi kvalitetno izdelavo notranjih vrat po meri ter vam zagotovi brezplačno izmero in strokovno svetovanje na objektu, odlikuje pa jih tudi nizka cena, o čemer se lahko prepričate tukaj. Poleg tega ekipa omenjenega podjetja poskrbi za prilagoditev vašim željam in potrebam, kar se tiče oblike, barve in drugih detajlov notranjih vrat.

Velika prednost tega mizarstva je tudi uporaba naravnih materialov. Kot stranki, pa vam je zagotovo pomembno tudi to, da se podjetje drži in izpolnjuje dogovorjene roke dobave. Mizarstvo Jereb vam notranja vrata dostavi, poskrbi za demontažo in odvoz starih vrat ter opravi montažo novih, kvalitetnih notranjih vrat. Poleg tega pa ekipa podjetja poskrbi tudi za dobavo raznih dodatkov za notranja vrata, kot je steklo, kljuka in podobno.

Ko se boste odločali za notranja vrata, boste lahko izbirali med furniranimi notranjimi vrati, masivnimi, steklenimi z lesenim podbojem, notranjimi vrati z nadsvetlobo in stransko svetlobo, enokrilnimi ter dvokrilnimi vrati, predelnimi stenami, drsnimi vrati in tudi sklopnimi vrati. Za več informacij o notranjih vratih in delu mizarstva Jereb pa lahko še v tem trenutku kliknete na www.vrata-jereb.si. Preverite ponudbo in si zamislite svoja sanjska notranja vrata ter s pomočjo strokovnjakov uresničite svoje sanje tudi vi! Ne bo vam žal!